Цени за почистване на апартаменти и извозване на отпадъци

Във всички цени за почистване включвам и товарене и транспорт до законно депо за отпадъци.

Чистя апартаменти на цена от 20 до 60 лева.

Чистя мазета на цена от 10 до 50 лева.

Чистя тавани на цена от 10 до 70 лева.

Чистя от големи мебели по 10 лева.

Цени за хамалски услуги Евтин Рашко в София

Цени за хамалски услуги по 10 лева.

Цени за транспорт в София по 15 лева.

В последните години хамалските услуги придобиха огромна популярност в градовете. Много фирми за хамалски услуги в София, стартирали преди няколко години, вече имат хиляди доволни клиенти. Те непрекъснато имат заявки за всякакви дейности. На практика хамалските услуги са в доста широк диапазон и точно затова са особено предпочитани. Те обхващат и слуги по пренасяне и услуги по извозване на стари мебели, електроуреди и отпадъци.

От пренасяне на вещи и мебели, до почистване на дворове и къщи, хамалите предоставят качествена професионална услуга на достъпна цена.

Бригадите, предоставящи хамалски услуги в София, работят както с частни лица, така и с фирми.

Когато се налага да се преместите в ново жилище, хамалите са тези, които ще ви съдействат за опаковане, изнасяне. Те предлагат и транспортиране и пренасяне в новото жилище на вещи, мебели и електроуреди.

За да сте сигурни, че нищо няма да помрачи щастието от покупката на ново жилище, обадете се на фирма, предоставяща хамалски услуги в София.

Представител на хамалите ще ви запознае с услугите, които предлагат и цените им.

Дори да не можете да си позволите да се възползвате от комплексната им услуга за преместване в ново жилище, поне ще получите ценни съвети за дейностите, с които ще се ангажирате вие.

Определете точно с какво искате да се заемат хамалите, за да могат да калкулират цената на услугата. Определете срок и започнете подготовката. Обикновено хората предпочитат сами да опаковат покъщнината си. Хамалите могат да ви дадат добри съвети за опаковане на всичко. При това положение няма да има повреди по време на транспортирането.

Хамалите ще ви предоставят и подходящи материали за качествено опаковане, ако вие не можете да си набавите сами.

Вероятно ще поискат да направят предварителен оглед на жилището. Той е напълно безплатен и цели хамалите да се запознаят с количеството покъщнина, която ще се премества. Така ще могат правилно да подберат хората, които ще участват в екипа и камиона, с който ще се извършва преместването.

След като сте се договорили окончателно за цялата процедура, подпишете договор, който защитава правата и на двете страни, както и посочва ясно какви са задълженията на клиент и хамали.

Почти невъзможно е да се справите успешно без професионалната намеса на бригадите за хамалски услуги в София. Не допускайте грешка сами да се впуснете в непознати дейности.

Цени за почистване и извозване на боклук

Изхърляне на мебели на добра цена

Цена за почистване на склад гараж

Почистване на дворове цена

Цена за почистване на апартамент

Товарене на боклук и цени за извозване

Цените за мазета и тавани в София

Изнасяне на мебели цена

Изхвърляне на отпадъци от жилище цени за София