Почистване на къща

От мен “Рашко” и бригадата ми можете да получите добри идеи за почистване на вашата къща, както така и за ефективно почистване на вашия двор. Разчитайте на големи отстъпки от цената и професионално обслужване. Нашите съвети са от опита който имаме.

списък с добри варианти за почистване на къща

Препоръки за почистване на къща

  1. Премахване на ненужни вещи. Съберете всички стари мебели, уреди и други предмети които не ви трябват. Работя само със законните депа в София и областта. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа.
  2. Дезинфекция на помещенията. Използвайте подходящи препарати за дезинфекция на всички повърхности. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер и предлагам отстъпки които започват от 50%.
  3. Чистене на прозорци. Почистете всички прозорци отвътре и отвън за по-светли помещения. Разчитайте на големи отстъпки от цената и нашите професионални услуги.
  4. Прахосмукачка и измиване на подове. Минете с прахосмукачка и измийте подовете с подходящи препарати. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер и познавам добре София и не закъсняваме за работа.
  5. Измиване на банята и кухнята. Използвайте силни препарати за почистване на плочките и уредите в банята и кухнята. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа.

Разчитайте на моята помощ

Свържете се с мен да извършим най-качествените услуги в София. Можем да предложим дори и бързо и ефективно почистване на гараж. Работя само със законните депа в София и областта. За разчистване на апартаменти отстъпките са до 60%. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер и предлагам отстъпки които започват от 50%. Познавам добре София и не закъсняваме за работа. Разчитайте на големи отстъпки от цената и моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа.

За консултация и обратна връзка с “Хамали Рашко”, можете да се свържете с мен на телефон 0897 87 94 98.

Препоръчителни стъпки и етапи на извършване на работата

  1. Подготовка на помещенията. Преди да започнете, изнесете всички мебели и вещи от помещенията. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа. Работя само със законните депа в София и областта.
  2. Дълбоко почистване на килимите. Използвайте подходящи машини за дълбоко почистване на килимите. Познавам добре София и не закъсняваме за работа. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер. Предлагам отстъпки които започват от 50%.
  3. Чистене на плочките и санитарните помещения. Използвайте силни препарати за почистване на плочките и санитарните помещения. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа. За разчистване на апартаменти отстъпките са до 60%.
  4. Полиране на мебели и уреди. Полирайте всички мебели и уреди за по-добър вид. Разчитайте на големи отстъпки от цената. Работя само със законните депа в София и областта. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа.
  5. Последна проверка и подреждане. Накрая, направете последна проверка на помещенията и подредете мебелите обратно. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер. Познавам добре София и не закъсняваме за работа. Предлагам отстъпки които започват от 50%.

Разчитайте на големи отстъпки от цената и професионално обслужване от мен “Рашко” и моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа.