Почистване на фекалии от мазе или апартамент

Редовното почистване на фекалии е важен елемент от автономната канализационна система. Почистване на фекалии в мазе се налага еднократно. Понякога това се случва и в резултат на невзети навреме мерки, често в резултат на аварии или периодично. Като лидер в поддръжката и обезвреждането на стоманобетонни помийни ями, кладенци, септични ями, почистване на фекалии в мезета се оказва само и единствено фирма Район София. Ние предлагаме пълна гама от работи за почистване и промиване на фекални кладенци за собствениците на частни къщи и вили.

Важността на своевременното изпомпване на фекалните кладенци.

Не навременните мерки по изпомпването на фекалии може ад ги превърне в бърз източник не само на бактерии, но и на опасни токсини. Ненавременното почистване ще причини много неудобства на собственика на къщата. Започвайки от неприятната миризма и завършвайки с отравяне на почвата.

Ето защо планираната профилактика за почистване от фекалии в канализация трябва да се извършва от специалисти. Ние от Район София знаем как бързо и ефективно да извършим цялостно почистване и промиване на фекалните резервоари и резервоарите за утаяване. След това изпомпваме изпражненията

За почистване на мазета изпомпване на изпражненията се използва маркуч с необходимата дължина. Канализационните камиони от нашия автопарк са оборудвани с помпи с висока мощност. Това позволява лесно да изпомпваме всякакво количество фекалии и други отпадъци в най-кратки срокове.

Промиваме кладенци, седиментационни резервоари, септични ями, цялата канализационна система в частни къщи в София и Софийска област. Ако обемът на изпражненията и течните отпадъци е голям, може да поръчате и други услуги нас.

Така по-нататъшното изхвърляне на течни отпадъчни води е абсолютно безопасно за околната среда. Дейността е законно регламентирана, за което фирмата разполага с необходимите документи и лицензи.

Разходите за почистване на фекалии от мазе.

Имаме удоволствието да ви предложим най-ниските цени на услугите за отпадни води.

Крайната цена се състои от три точки:

Местоположение на обекта

Метод за обезвреждане на отпадъци

Обемът на инжектираните отпадъчни води

След като сключихме дългосрочен договор с нас за премахване и обезвреждане на замърсени с фекалии води, ние гарантираме „Всички изпражнения и канализация ще бъдат под наш контрол“.

Обадете ни се на 0888 033 057. Нашите специалисти ще отговорят любезно на всички ваши въпроси.

Почистване на фекалии боклуци в мазе или апартамент