Изчистване на клошарски жилища

Предлагаме изчистване на клошарски жилища и ефективно основно почистване на апартамент, който има нужда от помощ. Доверете се на “Хамали Рашко” за професионално почистване и извозване в София и областта.

5 варианта за изчистване на клошарски жилища

Препоръки за изчистване на клошарски жилища

  1. Основно почистване. Премахване на всичко ненужно и замърсено. Разчитайте на големи отстъпки от цената. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер.
  2. Дезинфекция и дезинсекция. Почистване и обработка против насекоми и бактерии. Предлагам отстъпки които започват от 50%. За разчистване на апартаменти отстъпките са до 60%.
  3. Извозване на боклук. Премахване на всичко излишно и транспортиране до депо. Познавам добре София и не закъсняваме за работа. Работя само със законните депа в София и областта.
  4. Ремонтни дейности. Ремонт на повредени части на жилището. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер.
  5. Организиране и подреждане. Подреждане и организация на жилището след почистване. Разчитайте на големи отстъпки от цената.

Разчитайте на моята помощ

Клиентите, които търсят изчистване на клошарски жилища, са в сигурни ръце. От мен “Рашко” и бригадата ми можете да получите добри идеи за почистване и сортиране и извозване на битови отпадъци. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа. Работя със законни сметища за стари мебели и всякакъв вид боклук.

Нашите съвети са от опита който имаме. Свържете се с мен да извършим най-качествените услуги в София. След отстъпките ще получите и най-доброто професионално отношение. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер.

Познавам добре София и не закъсняваме за работа. Предлагам отстъпки които започват от 50%.Работя само със законните депа в София и областта.

Препоръчителни стъпки и етапи на извършване на работата

  1. Подготовка на жилището. Изваждане на всички ненужни предмети и мебели. Ползват се здрави чували и подходящо облекло. Разчитайте на големи отстъпки от цената. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер.
  2. Основно почистване. Премахване на мръсотия и прах от всички повърхности. Използват се професионални препарати и машини. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа. Познавам добре София и не закъсняваме за работа.
  3. Дезинфекция. Обработка против бактерии и насекоми. Ползват се специални дезинфектанти. Работя само със законните депа в София и областта. Разчитайте на големи отстъпки от цената.
  4. Ремонтни дейности. Ремонт на повредени части на жилището. Ползват се качествени материали и инструменти. Предлагам отстъпки които започват от 50%. За разчистване на апартаменти отстъпките са до 60%.
  5. Организация и подреждане. Подреждане на всички мебели и предмети на местата им. Ползват се здрави чували и подходящо облекло. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер. Разчитайте на големи отстъпки от цената.

Свържете се с мен на 0897 87 94 98 за най-добри оферти. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа. Работя само със законните депа в София и областта.