Дезинфекция на апартаменти

От мен „Рашко“ и бригадата ми можете да получите добри идеи за дезинфекция и цялостно опразване на апартаменти. Услугата включва дезинфекцията на апартаменти. Винаги започвам с основно почистване, което включва премахване на прах и мръсотия от всички повърхности. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер, за да постигнем най-добрите резултати.

какво включва дезинфекция на апартаменти: списък

Препоръки за дезинфекция на апартаменти

  1. Основно почистване. Важно е да се премахне прах и мръсотия от всички повърхности. Това включва мебели, подове и стени. Винаги използвам подходящи препарати, за да гарантирам, че всичко е чисто. Разчитайте на големи отстъпки от цената.
  2. Почистване на прозорци. Почистването на прозорци е важно за светлината в апартамента. Ползвам професионални препарати и инструменти за да постигна перфектни резултати. За разчистване на апартаменти отстъпките са до 60%.
  3. Дезинфекция на баня и кухня. Тези помещения са най-важни за здравето. Използвам мощни дезинфектанти, за да убия всички микроби и бактерии. Работя само със законните депа в София и областта.
  4. Дезинфекция на мека мебел. Меката мебел събира много прах и бактерии. Използвам специални машини за дълбоко почистване и дезинфекция. Познавам добре София и не закъсняваме за работа.
  5. Финално почистване и проветряване. След дезинфекция е важно да се проветри добре. Това гарантира, че апартаментът е свеж и чист. Предлагам отстъпки които започват от 50%.

Разчитайте на моята помощ

Свържете се с мен да извършим най-качествените услуги в София, като демонтаж и извозване на стара секция с отстъпки. Аз и бригадата ми сме винаги готови да помогнем. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа. Ние сме способни и екосъобразни. Ползваме здрави чували, облекло и подходящ транспорт в зависимост от отпадъците. Познавам добре София отвътре навън и не закъсняваме. За всякакви въпроси и консултации, свържете се с мен на 0897 87 94 98.

Препоръчителни стъпки и етапи на извършаване на работата

  1. Подготовка. Първо подготвям всички необходими материали и инструменти. Това включва почистващи препарати, машини и чували за отпадъци. Винаги започвам с план за работа.
  2. Премахване на отпадъци. Премахвам всички ненужни вещи и отпадъци от апартамента. Това включва стари мебели, електроника и други. Работя със законни сметища за стари мебели и друг вид боклук.
  3. Основно почистване. Извършвам дълбоко почистване на всички повърхности. Това включва подове, стени и мебели. Използвам мощни машини и препарати за най-добър резултат.
  4. Дезинфекция. Използвам специални дезинфектанти за убиване на всички бактерии и вируси. Това включва баня, кухня и мека мебел. След отстъпките ще получите и най-доброто професионално отношение.
  5. Проветряване и финален оглед. Накрая проветрявам добре и извършвам финален оглед. Уверявам се, че всичко е чисто и дезинфекцирано. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер.

Доверете се на „Хамали Рашко“ за дезинфекция на апартаменти. Моите съвети и услуги са на ваше разположение. Свържете се с мен за повече информация и специални оферти на Rashko.com.