Почистване на мазета и тавани

Услугата почистване на мазета и тавани рядко се използват за всякакъв вид функционалност. Още това правило важи за жилищни помещения, което поражда определени проблеми: поява на силни отлагания от прах и мухъл, висока влажност и отпадъци.

Наред с това, не бива да пропускаме и факта, че птиците често гнездят по таваните, а в мазетата е царството за котки и плъхове. Всички те са носители на инфекции и патогенни микроорганизми.

И така, ако такива помещения са поверени на ваш надзор или са ваша лична собственост, не бива да оставяте нещата на произвола на съдбата.

В резултат на много помещения може да организирате общо почистване на мазета и тавани. Такова може да се прави веднъж на всеки 6 месеца. Това ще е добра превенция, срещу мръсотия, вредни бактерии, миризми, гъбички и плесен.

Фирма за почистване „Рашко“ ще извършва професионално щателно почистване на мазета в жилищни сгради и промишлени сгради. Екипите с момчета ще ги почистят от всякакви отломки и прах, а също така ще дезинфекцират помещенията.

Какво още предлага фирмата

Премахване на последиците от аварии във водоснабдителните и канализационните системи

Фирмата може лесно и бързо да елиминира последиците от спукване на канализационни и водопроводни тръби. Не само почистване на мазе, но и извършва дезинфекция и дератизация на тавани и мазета.

Ефективни почистващи и професионални услуги, адаптирани към нуждите на частни физически и юридически лица.

Използване на професионално почистващо оборудване

Фирмата за почистване на тавани използва в работата си съвременна почистваща техника, която дава възможност за идеално почистване. По този начин с почистването на мазета и тавани от фини отлагания на прах, отломки и стари замърсявания.

Спазване на предпазните мерки при почистване на мазета и тавани

Стриктно спазване на мерките за безопасност при извършване на почистващи работи на тавани и мазета на всяка площ, в сгради с всякакво предназначение.

Разходи за почистване на тавани и мазета

Фирма „Рашко“ предлага най-изгодните цени за своите услуги. В допълнение се осигурява гъвкава система на отстъпки при сключване на договор за услуга за постоянно или еднократно.

Нашият служител от компанията пътува до обекта на бъдеща работа, за да оцени сложността на работата, площта и степента на замърсяване на обекта, след което се прави оценка за услугата.

Почистване на мазе

Почистването на мазета и тавани, професионалистите започват със събирането и извозването на боклука, натрупан по време на експлоатацията на помещенията. Допълнителна услуга – извозване на боклук като, стар диван, електроуреди и други отпадъци до сметището.

В мазетата стените и подовите повърхности се почистват от оцветяване, мръсотия и сажди, премахват се последствията от течове във водоснабдителните и канализационните системи.

Извършва се почистване на отпадъчни продукти от бездомни животни и плъхове. Извършва се дезинфекция и дезинсекция: третиране от хлебарки и бълхи.

На тавана се извършва цялостно обезпрашаване на всички повърхности, отстраняване на отпадъчни продукти от птици: изпражнения и пера.

Може да поръчате услуги за разчистване на мазета и тавани на телефон 0888 033 057 или като оставите заявка на уебсайта.

почистване на мазета и тавани