цени за извозване на отпадъци с хамали в София

Хамали за преместване на офис в София

Когато сте решили категорично, че ще преместите офиса на ново място и сте избрали помещението, можете да започнете преговорите с хамали за преместване на офис в София.

Обадете се на хамалската бригада, за която сте сигурни, че има хамали за преместване на офис. Техен представител ще посети офиса за предварителен безплатен оглед. По време на огледа ще се запознаят с инвентара, който ще се пренася. Ако има големи каси или обемна офис техника, ще измерят вратите и прозорците, за да намерят най-удачния вариант за изнасянето им.  Ще вземат размерите и на коридорите. Ако някои от мерките не са подходящи, хамалите ще мислят за различни варианти за изнасяне на обемните вещи. Ще направят същото и на новото място, където ще се установи офиса.

След като са събрали достатъчно информация, касаеща дейностите по преместването, хамалите ще могат да ви направят индивидуална оферта. Обсъдете я и уточнете датата, когато ще започне вашето преместване на офис.

Ако се наемете вие да опаковате техниката и обзавеждането, хамалите ще ви снабдят с необходимите материали за опаковане. Ако, обаче, се чувствате несигурни в тази дейност, хамалите ще демонтират всичко, ще го опаковат и ще го пренесат на новия адрес.

Хамалите са отговорни към всяка една от поръчките, които имат.

Те знаят, че преместването на офис е важно начинание и ще направят всичко перфектно. Хамалите предварително ще начертаят най-удачния маршрут, по който да мине камиона с ценния товар. Местата, на които ще паркират, също ще са уговорени предварително. Така няма опасност някой да заеме мястото и да се налага камионът да чака, за да се освободи.

След пристигане на новия адрес, хамалите бързо ще разтоварят мебелите и офис техниката и ще се заемат с монтирането им. Приключвайки с монтирането на последната мебел, хамалите ще ви предоставят за подписване приемо-предавателен протокол. С това потвърждавате, че всичко от стария офис е преместено в новия и е на мястото си без каквито и да било повреди. Ако сте констатирали някаква нередност, можете да я впишете в протокола. Така ще има обратна връзка за направена услуга.

Заплащането на хамалската услуга се прави след приключване на преместването. Можете да платите по банков път или на ръка.                 

Преместване на офис от хамали

Бързото и безпроблемно преместване на офис може да стане факт единствено с професионалната намеса на хамалите. Офис мебелите са луксозни и скъпи и изискват специално отношение и грижа. Всяка повреда по тях ще бъде пагубна. Същото важи и за офис техниката. И офис мебелите, и офис техниката трябва да бъдат внимателно демонтирани, натоварени и транспортирани. Хамалите са добре обучени как да действат в подобна ситуация.

От голямо значение за успешното преместване на офис е предварителната подготовка и организация. Свържете се с хамалска бригада, която има опит в това отношение. Те ще изпратят свой представител да направи предварителен и напълно безплатен оглед. Той ще види на място какви мебели и техника ще трябва да се транспортира. Информацията, която ще получи представителя на хамалската бригада, ще внесе яснота за цената на услугите.

Хамалите ще ви направят индивидуална оферта и ще конкретизират срока, в който ще може да се осъществи преместването.

Хамалите ще ви дадат ценни съвети как да опаковате всичко от офиса. В случай, че се притеснявате да се захванете с тази задача, можете да оставите хамалите да покажат професионализма си. Няма смисъл да рискувате, ако не сте наясно как става това.

Преместването на един офис отнема няколко работни дни.

В случай, че организацията ви не е на ниво, този срок ще се удължи неминуемо. Не пренебрегвайте уменията на своите служители. Добре е да натоварите няколко човека от екипа с различни задачи и да определите разумен срок за изпълнение. Не се нагърбвайте с всичко сами. Възможно е да пропуснете нещо.

В деня, определен за начало на преместването, хамалите ще са пред стария ви офис, готови да качат всичко , което е опаковано и готово за транспортиране. Хамалският екип ще подреди мебелите и техниката внимателно в каросерията, така че да няма опасност да се разместят или да се търкат и да се повредят. Маршрутът, по който ще се движат, ще е предварително избран, за да не попада камионът в задръствания и да не се налага да пътува по лоша пътна настилка, която може да предизвика разместване или дори падане на части от товара в каросерията.

След като всичко бъде разтоварено и монтирано по местата, хамалите ще ви предоставят приемо-предавателния протокол за подпис.

Хамалски услуги за преместване на офиси

Хамали за преместване на офис оборудване и обзавеждане