Ето как да премахнете миризма от жилище

Когато търсите как да премахнете миризма от жилище в София е добре да следвате няколко важни стъпки. От мен “Рашко” и бригадата ми можете да получите добри идеи за премахване на неприятните миризми от жилището ви. Предлагаме и бързо извозване на мебели от адрес. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа.

как да премахнете миризма от жилище

Препоръки за премахване на миризма от жилище

  1. Проветряване. Отворете всички прозорци за добра вентилация. Това ще помогне за премахването на застоял въздух и освежаване на помещението. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер.
  2. Използване на сода бикарбонат. Поръсете сода по меката мебел и килимите, оставете за няколко часа, след което почистете с прахосмукачка. Содата абсорбира неприятните миризми и оставя свежест.
  3. Почистване с оцет. Смесете оцет с вода и почистете повърхностите. Оцетът неутрализира лошите миризми и дезинфекцира. Разчитайте на големи отстъпки от цената.
  4. Използване на активен въглен. Поставете купички с активен въглен в различни части на жилището. Той абсорбира неприятните миризми. За разчистване на апартаменти отстъпките са до 60%.
  5. Професионално почистване. Обадете се на “Хамали Рашко” за професионална помощ. Работя само със законните депа в София и областта и предоставяме услуги, които започват от 50% отстъпка.

Разчитайте на моята помощ

Свържете се с мен да извършим най-качествените услуги в София. Клиентите, които искат да премахнат миризма от жилище или да извършат почистване на подпокривно пространство са в сигурни ръце. От мен “Рашко” и бригадата ми можете да получите добри идеи за премахване на миризми. Предлагам отстъпки които започват от 50%. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер. Ние сме способни и екосъобразни, използваме здрави чували, облекло и подходящ транспорт за различни отпадъци. Познавам добре София и не закъсняваме за работа. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа.

Препоръчителни стъпки и етапи

  1. Подготовка. Съберете всички необходими почистващи материали и продукти. Проверете дали имате достатъчно вентилация.
  2. Почистване на повърхности. Използвайте подходящи препарати за почистване на всички повърхности в жилището. Работя само със законните депа в София и областта.
  3. Пране на текстил. Перете всички завеси, килими и меката мебел. С това ще премахнете натрупаните миризми и ще освежите жилището.
  4. Използване на дезодоранти. Поставете ароматизатори в различни части на жилището за поддържане на свежест.
  5. Периодично проветряване. Постоянно проветрявайте жилището за поддържане на чист въздух. Разчитайте на моята коректна бригада за всякаква фина ли тежка работа.

Работя само със законните депа в София и областта. За разчистване на апартаменти отстъпките са до 60%. Свържете се с мен да извършим най-качествените услуги в София и областта.

Телефон за контакт: 0897 87 94 98. Работя за вас, от рано сутрин до късно вечер.