Извозване на електроуреди със семейни хамали

Извозване на електроуреди с Евтин Рашко на цени от 70 лева за брой ако е 1 брой. Или дава електроуреда по 60 лева за брой. Значението на домакинските уреди в живота на съвременния човек трудно може да бъде надценено. То опростява много процеси, прави престоя у дома по-удобен и по-интересен. Трудно е да се види някъде къща без електрически уреди. Технологията е плътно заложена в почти всички области.

Покупката на домакински уреди в повечето опции ще струва скъпо и е важно да ги транспортирате правилно. Често по време на самото извозване на електроуреди, те се развалят и получават дефекти. Единствено при изхвърляне на стари електроуреди няма да има проблем, ако такива бъдат не съвестно транспортирани и извозени.

Правилното транспортиране на домакински уреди има свои характеристики и рискове. В този процес трябва да обърнете внимание на всички детайли. Такива са от опаковка, вид оборудване, до тяхното поставяне, товарене и разтоварване.

Как да организираме извозване на електроуредите правилно?

Успешно транспортираните домакински уреди – процесът на успешен превоз на товари до голяма степен зависи от два фактора:

Правилно опаковане на електрическите уреди;

Поставяне на самото оборудване в задната част на автомобила. Същото се отнася и за извозване на диван или шкаф.

Ако трябва да се преместите, наложително е да опаковате оборудването в съответствие с установените стандарти. Първо обвивката с найлон с мехурчета, след това пяна, за да запълни празното място и кутията. Тази опция е най-оптималната за транспортиране на оборудване.

Ако към устройството са прикрепени допълнителни малки части (шнурове, рафтове, крака), опаковайте ги автономно в картонени кутии. Тогава няма да има драскотини, надрасквания или други повреди, особено при голям брой устройства.

Освен това може да се наложи транспортиране на оборудването, без оригиналната опаковка. В този случай вратите трябва да са здраво закрепени (с лента). Пресъздайте формата на фабричната опаковка. Това се прави като се използват подръчни материали: пяна, груби тъкани, картон, лента.

След правилното опаковане на оборудването, то трябва да бъде внимателно отстранено и правилно разположено отзад.

Безопасното извозване на електроуреди

По-голямата част от процеса на транспортиране зависи от подреждането на оборудването в задната част на автомобила. Така големите устройства няма риск да падат при движение. Те са поставени плътно фиксирани към дъската с каишки.

Поставянето на големи уреди се различава. Така например хладилниците често се транспортират в легнало положение, но не и от задната страна, тъй като механизмите може да са трайно повредени. По-надежден е вертикалният начин за извозване на хладилника. Разбира се, това правило не важи, когато хладилника подлежи на извозване за рециклиране.

Когато имате големи количества домакински уреди за извозване, не ги поставяйте на „купчини“. Препоръчително е да фиксирате всяка позиция отделно на пода. Когато параметрите на тялото не позволяват, устройства с големи размери, такива се поставят отдолу, с малко оборудване.

Основни правила за транспортиране на оборудване

Скъпи и крехки – такива характеристики на домакинските уреди често карат да мислите за правилното и внимателно транспортиране. В допълнение към внимателното опаковане и правилното поставяне на устройства, трябва да се спазват фиксирани стандарти за транспортиране на оборудване:

Изисквания за извозване на електроуреди

Спазването ограничението на скоростта на превозното средство;

Замислен маршрут. Транспортната фирма трябва да избере оптималния маршрут за транспортиране на оборудване, без ями и други дефекти на пътното платно, където устройствата да бъдат повредени;

Транспортът на дълги разстояния трябва да се извършва с последователни спирки и проверки на товари;

Нежно разтоварване на стоките след пристигане (това в случай, че такива не подлежат на изхвърляне на депо и рециклиране);

След пристигането на стоките не се препоръчва да ги свързвате към електрическата мрежа за още няколко часа. Трябва да се даде време за стабилизиране на вътрешните механизми.

Домакинските електро уреди се товарят на транспортната кола и се прилага специален подход. Правилната инсталация, поставяне и фиксиране в тялото, спазването на правилата за внимателно извозване на електроуреди са ключовите принципи на този процес.

Само опитни транспортни компании, с професионален подход, ще могат да изпълнят тази задача с високо качество – да доставят домакински уреди без излишни неприятности за собственика им. Всичко това и извозване на електроуреди за скрап може да проверите на 0888 033 057, в Район София.

Извозване на електроуреди